شما داری قضاوت میکنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط خبات کریمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما داری تهمت میزنی، خب حداقل بگو بر اساس این مدرک و چونکه خود شما تست کردید و شکست خوردید و ضرر کردید، کار من (محسن) اشتباه هست. وگرنه بهیچوجه دخالت نکنید وقتی نمیدونید.
خب وظیفه ی منه که حقیقتش رو بگم، واقعا هم توی این کار مبتدی هستم، ولی بلدم یاد بدم یکنفر با همون گرافیکی که توی خونه داره، راهش بندازه و ببینه آیا این کار امکان پذیر هستش یا خیر.
اینجا بطور کامل دلایلی دارم که این کار سود آور هست،وگرنه با چنین قاطعیتی نمیگفتم و وجهه ی خودم رو خراب نمیکردم:
هرکسی خواست اینکارو انجام بده مسئولیتش با خود من»
با کارت گرافیک سیستمتون (ترجیحا 1میلیون تومنی به بالا)
از ویدیو ساخت اکانتم استفاده کنید:
آموزش نحوه ساخت حساب کیف پولی اتریوم
از ویدیو کار با کلیمور استفاده کنید:
آموزش استخراج سکه اتریوم به کمک Claymore
1هفته که گذشت و میزان 0.05 اتریوم بدست آوردید بهم پیغام بدید خودم راهنماییتون میکنم چطور تبدیلش کنید به حدود 50 تا 100هزار تومان پول.
وارد وبسایت زیر میشید:
https://linuper.com
این وبسایت رو به هیچکس پیشنهاد نمیدم،مگر اینکه صد در صد به بنده (محسن) اعتماد داشته باشید.
بعد میزان 0.05 اتریوم رو به این حساب انتقال میدید، طرز انتقالش هم توی پیغام میگم. وقتی پول واریز شد به حسابتون، آنوقت، اگر دوس داشتید دنیای ماینینگ رو شروع کنید، با مسئولیت خودم.
این نکته اول بود.
نکته دوم ایندفعه مستقیم میگم: جناب آقای خبات کریمی، به شما هیچ ارتباطی نداره که من الآن دارم به کاربرها چه چیزی پیشنهاد میدم یا چه چیزی پیشنهاد نمیدم. این صد در صد مسئولیتش با منه. هرموقع خلاف قوانین ارائه شده در وبسایت، عمل کردم، دکمه گزارش رو بزنید و بنویسید برای مدیریت تا پست من رو پاک کنن و اخطار بدن. به همین سادگی. هر توهین و تیکه ای هم دارید واسه ی خودتون نگه دارید. اگر سوالی از من دارید براحتی بپرسید، اگر میخواید یادتون بدم بپرسید، اگر میخواید بهم پند و اندرز بدید، با احترام بنویسید، منم با احترام گوش میدم و به مرور در رفتارم اعمال میکنم. ولی هرمشکل شخصی ای با بنده دارید، برای خودتون نگهش دارید.
نکته سوم، ویدیو هایی دیگه ای هم در این ارتباط میسازم، دوستان میتونن در کانال آپارات دنبال کنن، ویدیو بعدی احتمالا در مورد خرید بازی های استیم توسط Getmerito هست که دوست خوبمون Dark Devil بهم پیشنهاد دادن (دستش درد نکنه)
با احترام.
سلام جناب.جناب آقای محسن عزیز با عرض ادب و احترام یکی از آسیب هایی که در بازار سخت افزار ما وجود داره همونطور که میدونید آدم های متقلب هستند که کارتهای ماین شده رو ارزون میخرن به اسم نو به ملت میفروشن یا ... و همینطور برخی شرکت های گارانتی کننده غیر منصف .فقط متصور بشید خودتون برای یک کارت گرافیک 2میلیون تومن پول دادید بی خبر از این که اون کارت زیر فشار ماینینگ له شده .البته شما که مقصر نیستید چون باعث و بانیش اشخاص دیگه هستند ولی اگر به نوبه خودتون کمک کنید این شغل کاذب کمتر نشر پیدا کنه لطف بزرگی کردید
بله بله قطعا این مورد توی ذهنم هست ولی خواه ناخواه این بازار ماینینگ بسیار بزرگتر از الآن میشه.خوبیش اینه 6ماه آینده کارت های مخصوص ماینینگ میان و این قضیه دو تکه میشه یکی گیمر ها یکی ماینر ها، این نکته خوبیه.
علاوه بر این دیگه فقط 1دلیل برای خرید کارت گرافیک نیست (بازی) بلکه بیزنس و سرمایه گذاری و کسب درآمد هم شامل میشن و قسمت وسیع تری از مردم کارت میخرن، و این یعنی واردات و فروش بیشتر که صد در صد قیمت کارت گرافیک رو کاهش میده که تنها قطعه ی کامپیوتری هستش که بسیار گران تر از قیمت بازارش هست، و دلیلش جامعه ی آماری کمی هست که کارت رو میخریدن(گیمرها). کلاً به مرور بدی و خوبی های این قضیه سر به سر میشه. هیچکس هم نمیتونه جلوی پیشرفتش رو بگیره.حتی توقف کار من.
فقط اینکه میگید شغل کاذب کمتر نشه، صحبت هاتون خوبن، ولی من بشدت مخالف اینم که یک علم یک کسب درآمد یک چیز، مخصوص دو سه نفر باشه و دو سه نفر میلیونر بشن باهاش، و بقیه له له بزنن بخاطر این قضیه. بزاریم فراگیر بشه.بزاریم همه بدونن.بزاریم همه بتونن با 1دونه کارت گرافیکشون هم 2تا سکه در ماه استخراج کنن بدون فشار به کامپیوترشون. بزاریم همه بدونن باعث میشه همه ی کساییکه میخوان کارت گرافیک دست دوم بخرن با ماینینگ و احتمال خرابی کارت آگاه باشن.
Bookmarks